Healing Zwolle

Healing Zwolle

 

Healing, je hebt er vast al eens over gehoord. Tegenwoordig zijn er heel wat healers die jou kunnen helpen, ook in de omgeving van Zwolle! Maar wat houdt healing zwolle eigenlijk in en waarom is het zo’n goed idee?

 

Wat is healing?

Healing is de Engelse benaming voor heling. Het is een alternatieve manier van genezing. Healing werkt aan de hand van energie. Met de hulp van energie probeert een healer je energetisch lichaam te zuiveren. Dat is belangrijk omdat je energetisch lichaam je fysiek lichaam beïnvloed. De healer stuurt dus helende energie naar je toe en reinigt je aura.

 

Voor wie kan healing een oplossing bieden?

Healing is de oplossing als je aura energetisch vervuild is. Maar hoe herken je een energetische vervuiling? Er zijn een aantal symptomen waarop je kunt letten;

 

hevige dromen

stress

vermoeidheid

concentratieproblemen

moeite met het maken van keuzes

te veel geven aan anderen

afwezig zijn

moeilijk kunnen aarden

jezelf wegcijferen

Wat gebeurt er tijdens een healing?

 

Een healer zal je blokkades opheffen en de doorstroming van je energie verbeteren. Hiervoor moet je wel een open houding hebben. Voor de rest moet je zelf niets doen. Een healer maakt vaak gebruik van de helende energie die door zijn handen stroomt en gebruikt deze energie om jouw aura schoon te maken. Dit doet hij door zijn handen dicht bij of op je lichaam te houden.

 

De stappen van een healing

 

Een healing bestaat uit verschillende stappen die moeten doorlopen worden.

 

Stap 1: gronden

 

Het eerste wat er gedaan wordt tijdens de healing, is het gronden. Gronden betekent dat je weer contact leert maken met je lichaam. Dit kan aan de hand van meditatie of grondingsoefeningen.

 

Stap 2: loslaten van energie

 

Daarna zal de healer opzoek gaan naar energie die niet van jou is en deze uit je energieveld verwijderen.

 

Stap 3: het aanvullen van positieve energie

 

In deze fase zal de healer ervoor zorgen dat je positieve energie naar je aura toegestuurd krijgt. Dit is helende enerie, maar ook aardse, kosmische, levensenergie en creatieve energie. Dit doet hij door je grote energie kanalen te vergroten.

 

Stap 4: je leert hoe je het zelf moet doen

 

De healer zal je handvatten geven over hoe je zelf een stroom van energie door je zeven hoofdchakra’s en je energiecentra kunt sturen. Zo leer je zelf hoe je blokkades moet oplossen.

 

Stap 5: je energiesysteem wordt gestabiliseerd

 

Een healing eindigt altijd met het stabiliseren van je energiesysteem. Deze laatste stap is namelijk erg belangrijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *